Mini guide til San Diego

Nu skal jeg langt fra gøre mig alt for klog på San Diego, eftersom jeg kun har tilbragt to dage i byen. Men trods disse to dage er jeg stadig fuldstændig tosset med byen, og vil derfor gerne tippe jer lidt om, hvad jeg synes var godt, og hvad jeg ville gøre, hvis jeg havde haft mere tid – eller er så heldig at komme tilbage igen.

morgenmad-pandekage-havregrød-san-diegoSan-diego-morgenmad

Lazy Hippo, 416 Third Avenue, CA 92101

Lazy Hippo er det hyggeligste lille morgenmads/frokost sted. Og med hyggelig mener jeg virkelig hyggelig, for caféen er indrettet på sådan en måde, så man bare føler sig tilpas, ligeså snart man træder ind. Jeg selv spiste en banana-peanutbutter havregrød samt en blåbær-chia-pandekage, og det smagte vidunderligt. Som en ekstra lille detalje er der på hvert et bord lagt en papirdug, samt et krus farveblyanter – og så er det ellers op til én selv, om man har lyst til at slippe sin kreative sjæl løs, og lade ventetiden på maden gå lidt hurtigere.

La-jolla-beach-søløver-san-diego La-jolla-beach-søløver-san-diego

La Jolla Beach

Vi havde læst os frem til, at der skulle være den mest fantastiske solnedgang på La Jolla Beach. Til vores uheld var der desværre overskyet, da vi lagde et besøg forbi, men trods det tog vi på ingen måder skuffede derfra. Det viste sig nemlig, at der ved denne strand holdte en kæmpe flok søløver til, og vi fik i stedet oplevelsen af disse søde skabninger på tæt hånd.

USS-midway-museumUSS-midway-museum

USS Midway Museum 910 N Harbor Dr, CA 92101

USS Midway er et flydende krigsmuseum, ment på den måde at det er på et gammelt krigsskib, som bl.a. blev brugt i Vietnamkrigen. På skibet kan du se (og i nogle tilfælde også træde ind i) alverdens flyvere og helikoptere brugt i krigssammenhæng. Du kan også se hvor, og hvordan, der blev lagt strategier og alt muligt andet teknisk, i forhold til de krige skibet har taget del i.  Dertil er det muligt at få udleveret et par gratis høretelefoner, som kan fortælle ekstra detaljer, om alt det man ser.
Jeg må indrømme, at jeg var pænt skeptisk omkring at besøge dette museum, da jeg følte mig ret sikker på, at det slet ikke ville være noget for mig. Men dér tog jeg fejl. Jeg synes, at det var en enormt spændende oplevelse.

San-Diego-old-town San-Diego-old-town San-Diego-old-town

Old Town San Diego

Dette var virkelig den hyggeligste lille by, og på mange måder minder den rigtig meget om Den Gamle By i Aarhus, bare i en mexicansk udgave, hvilket nok skyldes at San Diego grænser op til Mexico. Jeg var helt vild med stedet, og synes at der var en dejlig stemning der. Og som et lille plus solgte de alverdens flotte håndmalede skåle fra Mexico – jeg fortryd, at jeg ikke købte én med hjem!

Hvis jeg kommer igen, vil jeg gerne besøge:

  • Coronado Island / Dette sted skulle være både smukt og hyggeligt, og have den perfekte udsigt til San Diegos downtown skyline, samt en af USA’s bedste strande.
  • San Diego Zoo / Denne Zoo skulle være verdens største!
  • Balboa Park / Dette er eftersigende den flotteste bypark med bygninger i spansk kolonistil, vandfald, botaniskhave og hertil også hele 10 museer.

1 Comment

  • Santa Barbara guide – Nanna Frederiksen
    juni 21, 2017 - 5:57 pm

LEAVE A COMMENT