Dimission

1

Så, nu er det lidt over en uge siden, jeg dimitterede ud af folkeskolen og fuck hvor er det sørgeligt, selvom det egentligt ikke rigtig er gået op for mig endnu. Jeg tror først det går rigtigt op for mig, når jeg begynder i en helt ny klasse efter sommerferien. Vi var flere der under middagen kneb nogle tårer både da vi så en film med billeder taget i løbet af årene, da vi holdte tale og da vores lærer holdte tale, han havde endda også lavet en rap, hvor han havde skrevet to vers til os hver, hvor var det sødt. Alle var helt rørte.
Men hvis vi ser bort fra alt det sørgelige, så havde jeg en helt fantastisk aften! Hvor var det vidunderlidt at modtage eksamensbeviset, og feste igennem med de andre elever efter vi havde spist.

2 Comments

  • Mie

    Stort tillykke med dimissionen, det er skønt at være færdig 🙂

    • Nanna

      Mange tak, ja det er skide skønt efter så mange års hårdt arbejde 😉

LEAVE A COMMENT