All black

1

Jeg havde iført mig dette all black outfit i onsdags, da jeg var inde i byen og spise den absolut lækreste morgenmad på Ziggy’s for kun 35 kr (+drikkevarer) men mine søde veninde, for at starte dimensionsdagen ud på en lidt hyggelig måde. (skal nok tjekke ind med nogle billeder derfra på et tidspunkt ;))
Som I kan se har jeg fået den meget omskrevne halskæde fra ebay, og jeg ELSKER den virkelig allerede, synes at den er såååå smuk. Det faktisk mit første ebay-køb, tror godt at jeg kunne blive afhængig af at købe dér, der bliver jo solgt en helvedes masse billige ting derinde! 🙂

 

6 Comments

 • Mona

  Ej et flot outfit! Halskæden er så fin, jeg køber også tit ting på ebay – man bliver totalt afhængig især når alting er så billigt derinde 🙂
  God blog du har! Du må meget gerne kigge forbi min http://growingtaller.bloggersdelight.dk/

  Kram Mona ♥

  • Nanna

   Mange tak! – Ja, man får næsten lyst til at købe det hele, uden man egentlig når at tænke på om man får det brugt, fordi det er så billigt! 🙂
   Jeg kigger lige forbi din blog 😉

 • Annesofie Mercedes

  Rigtig fed halskæde. Jeg er også lige begyndt på, at købe ting fra Ebay, det kan man nemt blive afhængig af 🙂 Dine støvler er da bare for fede, hvor er de fra? Håber du vil kigge forbi min blog 🙂 http://www.annesofiemercedes.blogspot.com

  • Nanna

   Tak, mine støvler er fra Monki og virkelig noget af et scoop, jeg gav en sølle 50’er for dem i januarudsalg 🙂 Jeg skal nok lige hoppe fordi din blog 😉

 • Ditte

  Hvor er dit outfit bare cool. Jeg elsker det sorte look. 🙂

  http://www.ditteshoppingestrup.dk/

  • Nanna

   Tak, er også selv stor fan det sorte look 🙂

LEAVE A COMMENT