Bubble tea

3

Har I smagt Bubble tea? I går da jeg var på bytur med Camilla, satte vi os ned, for at nyde en af disse. Til jer der ikke ved, hvad det er, er det en te ( som fåes både varm eller kold) hvor der nede i ligger en masse bobler, man suger op sammen med teen. Inde i munden tygger man dem så, og ud af den kommer en lækker saft. Det smager pisse godt, og er samtidig skide skægt at drikke/tygge. Jeg har indtil videre smagt to forskellige slags; en hyldeblomst men appelsinbobler (den overstående) og en jordbær med mangobobler, og det er uden tvivl den med mangobobler, der er min pt. favorit! 🙂

Skulle du have lyst til at smage en lækker Bubble tea, kan det gøres på  Åboulevarden 55, 8000 Aarhus C. Det kan virkelig anbefales, at gøre sig selv den tjeneste at prøve det af, og så sælges den også kun for sølle 25 kr. 🙂

 

2 Comments

 • Thea

  Jeg prøvede de i Tyskland, det smager meget godt, kan bare ikke lide det i bunden 😀

  – Følger dig nu, http://eagleflieshigh.blogspot.dk

  // Thea

  • Nanna

   Ja det smager bare fantastisk, jeg synes nu at boblerne er noget at det bedste! 😉

LEAVE A COMMENT