I just wanna be on the beach

1. River Island // 2. Friis og co. // 3. H&M // 4. H&M // 5. H&M // 6. River Island // 7. H&M // 8. H&M //

Nu begynder sommer, sol, og strand jo (forhåbentligt) at nærme sig. Jeg er i hvert fald begyndt at lede efter en bikini til sommerens strandture. I år går jeg egentlig primært efter de stropløse, men jeg kan simpelthen ikke undgå ikke også at falde for nogle af de andre, de bærer jo også præg af de fineste detaljer.

Min påskeferie har været meget travl men hyggelig, jeg har lavet noget næsten konstant (hvilket er grunden til den manglende blogning) og om et par timer går turen til min farfars fødselsdag. Ellers bliver de næste to dage bare ren chill og lektier.
Apropos bikinier ser vejret så ikke også rimelig godt ud i dag? (hahaha, det er min farfar og mormors skyld..) men vejrudsigten siger allerede regnvejr igen på mandag, det er noget bæ, det må nydes så længe det varer! Misunder de af mine veninder som er i Egypten og Dubai her i påsken….

2 Comments

  • Julie Jørgensen

    He he he min søde skat – sender dig varme tanker fra Dubaiii 😉

    • Nanna

      Åaaah tak, det hjælper allerede! 😉

LEAVE A COMMENT