Black and yellow

Outfit 008

Jakke – H&M // Top – Serious Sally // Bukser – Whats up // Sko – Monki

Så sprang jeg langt om længe ud i den gule farve kombineret med et ellers sort look. (bukserne ser godt nok en smule grå ud, men det er fordi de er lidt shiny ;)) Jeg tror, det var det gode vejr der gjorde, at jeg bare ikke kunne lade den top værre i fred! 🙂  Håber ellers at I kan leve med billederne, selvom de ikke er helt i topklasse, min fotograf gik lidt mere op i at få taget mange billeder, end at få taget nogle gode billeder, så det resulterede i over 150 billeder af et outfit, I kan tro det var dræber at kigge alle dem i gennem!

Her om en times tid drager jeg afsted til tøsehygge med pigerne fra klassen, det bliver rart at tilbringe en aften med dem. 🙂

5 Comments

 • Monique

  tak kommentaren på min blog! din blog er super fin! 🙂

  moniquefunch.blogspot.com

 • Emilie

  Et rigtig fedt outfit! Jeg har kigget din blog igennem og den er rigtig fed, klart noget jeg også vil læse fremover. Jeg er også allerede blevet fast læser.
  Jeg tænkte om du måske også vil blive fast læser af min blog? Da jeg er ny, vil det være dejligt med en fast læser 🙂

  Hilsen Emilie

  http://Www.emiliebyemiliemaarup.blogspot.com

  • Nanna

   Rigtig mange gange tak! Jeg hopper lige forbi din blog og ser på den 🙂

   Knus

 • Guapizimo

  Rigtig lækkert outfit, sort og gul er SÅ godt sammen og jeg kan godt lide din top med detaljen, at den er længere bagpå.

  • Nanna

   Tak, det var også helt klart den detalje med, at den var længere omme bag på, der fik mig til at falde pladask for den.

LEAVE A COMMENT