Nitter der hitter

de6-1

1. Madde shorts // 2. Bella stud shorts // 3. Dolly shorts // 4. Em destroy shorts // 5. Bella round stud shorts // 6. Isabella dip-dye shorts

Jeg elsker virkelig nitter. Jeg elsker det rå look, de kan give hver en ting. Og derfor er det da heller ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker alle de “nittede” shorts, som Gina Tricot sælger her for tiden.
Jeg har mange gange overvejet at selv lave et par nitte-shorts, men på den anden side tror jeg aldrig, at jeg kan lave nogle så flotte som disse, så spørgsmålet er, om jeg ikke bare skulle købe et par? Jeg tror det ender, med at blive det jeg gør, for denne sommer vil jeg i hvert fald ikke være et par nitte-shotrs for uden.

Har I forresten lagt mærke til det dejlige forårsvejr der har været de sidste par dage? Det er jo drøn lækkert! nu blæsten mangler bare lige at svinde væk, og så er det jo næsten et helt sommervejr 😉

4 Comments

 • Mette

  Nitte er også mega cool! Jeg er især vild med de dip-dye der har nr 6 🙂

 • Emilie Delance

  Super cool shorts 😀

 • Ditte

  De er bare så fine. Jeg elsker alle sammen. Kig evt. forbi mig også.

  http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

  • Nanna

   Ja, man kan næsten ikke undgå at elske dem. – Jeg kigger forbi 😉

LEAVE A COMMENT