Det er inspirerende gult

_DSC0014-1

Gul, gul, gul jeg er faktisk begyndt at elske den farve næsten lige så højt som den mintgrønne. Den er så anderledes, fremtrædende og sommerlig. Jeg synes især at den falder i god jord i et helt sort outfit som dette Kristina fra bloggen Kayture  har på, som i øvrigt også er en rigtig lækker blog, jeg klart kan anbefale.
Jeg er også selv sprunget på den gule tendens, og modtog her først på ugen en top, som jeg glæder mig til at få brugt en masse. 🙂

Som I kan se, har travlheden endnu en gang sprunget på mig det sidste stykke tid, og jeg har besluttet mig for at nu skal det være slut, bloggen skal ikke lægges til side i hver en travl tid, nu skal min tid prioteres noget bedre! 🙂

1 Comment

  • Mette

    VIRKELIG lækkert og inspirerende. Skal vist også have mig noget guld snarest muligt 😉

LEAVE A COMMENT