Makeup opbevaring

Her i fredags da, jeg var et smut inde i byen for at købe en gave til min veninde som havde fødselsdag (billeder fra aftenen følger), kunne jeg ikke undgå at få øje på disse smuklinger, af en opbevarings-boks at være, i vinduet ind til Søstrene Grene. Jeg købte straks to, da jeg tænkte, at det ville være rigtig fint at have min makeup i dem, desværre er to godt nok for lidt til alt mit makeup, så jeg må nok snart smutte ind og købe et par ekstra. Heldigvis er de ikke dyrere end 25 kr. pr. stk. det er da til at overkomme! 🙂 Udover de to opbevarings-bokse  har jeg også to “blyantsholdere” (aner seriøst ikke hvad man kalder dem :p) en til eyeliner, mascara og whatever, og en til alle mine pensler og børster. “Blyantsholderne” er købt i Rema 1000 for et godt stykke tid siden, så jeg ved desværre ikke, om de stadig ligger inde med dem.

Men alt i alt er jeg rigtig glad for min makeup opbevaring, det er så dejlig nemt at de hele er transparent, man finder alt makeuppen 10 gange hurtigere. 🙂

 

4 Comments

 • Mette

  Det er super fint 🙂 Jeg skal altså også snart i søstrene grene!

  • Nanna

   Hvis du skal have fat i dem, skal du nok skynde dig, da jeg var der i dag, var der ikke utrolig mange tilbage. 🙂

 • Jennifer Fernandes

  Hej Nanna! Tak for kommentaren på min blog, du har selv en rigtig fed blog! Læser dig også fast nu 🙂

  Btw. Tænkte på om jeg måtte låne dit ene billede af dette indlæg er blevet vildt inspireret og synes de er vildt fede!

  // Jennifer

  • Nanna

   Tak, selvfølgelig må du meget gerne låne et billede! men det ville være rart, hvis du så ville sætte et lille link ind om hvor du har det fra. 😉

LEAVE A COMMENT