MINTY

Hermed en lille omgang “mint-inspiration”! 😉

Nu begynder pastelfarverne jo så småt at være inde, og det betyder mere mintgrøn i butikkerne, yay! Sagen er den, at jeg elsker den farve, jeg synes at den er så dejlig frisk og mild, og så er det endnu en grund til, at få skiftet lidt af den sorte garderobe ud.
For tiden går jeg rundt og leder efter en rigtig lækker mintstrik, men har virkelig ikke fundet noget der mig udover en fra Acne til 1200 kr., hvilket jeg slet ikke på nuværende tidspunkt har råd til. Jeg synes simpelthen at jeg søger og søger, men uden at komme nogle vegne, hvor er den perfekte mintstrik henne? Ved du det? så smid gerne et link, så takker jeg og bukker. 😉 Hvad synes I ellers om farven, og den nye pastel-tendens? 🙂

Indtil videre er min dag i dag blevet brugt på en hård omgang fitness, og jeg skal nu i gang med den helt store oprydnings rengøring på værelset og badeværelset, inden jeg i aften skal til tøse-fødselsdag hos en af mine søde veninder, med lækker mad. Hyggeligt. 🙂

3 Comments

 • Mia

  jeg elsker virkelig den farve!!
  den er så fiiiin!! 🙂

  kram
  eslublog.blogspot.com

 • Nanna torp

  Det er også bare en lækker farve. Elsker den 🙂

  Kig gerne forbi min blog! 🙂

 • The Fashion Wolf

  love this post :). this summer I’m going mint all the way!

LEAVE A COMMENT