Kokoskager med lime

Jeg er begyndt at nyde rigtig godt af, at min lillesøster har fået hjemkunstskab, hun er begyndt at lave det dejligste mad herhjemme. Forleden lavede hun disse helt overdådige kokoskager med lime, jeg må indrømme, at jeg var ret skeptisk inden jeg smagte dem, jeg syntes ikke at det lyd så frygtelig lækkert, men efter en bid var jeg i himmelen, for hold kæft hvor var de gode! Det bliver ikke sidste gang, hun har lavet dem, det skal jeg i hvert fald nok sørge for! 😉 I slipper heller ikke lige for en betté opskrift på dem. 🙂

Opskriften lyder således:

2 Æggehvider
100 g sukker
125 g kokosmel

Limefyld:

1 ½ dl piskefløde
1½ ss flormelis
½ ts revet limeskal
1 ss friskpresset limesaft

1.Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk 2 min. mere.
2. Vend kokosmel i.
3. Smør dejen ud i 36 runde kager på bagepapir, der er penslet med smør. 1 ss dej pr. kage.
4. Bag kagerne ca. 10 min ved 175 grader til de er lysebrune.
5. Kom fløde, flormelis, limeskal og saft i en skål og pisk blandingen  stiv.
6. Læg kagerne sammen 2 og 2 om ca. 2 ss. fyld.

 

2 Comments

  • Frida Riemann

    Mums de ser lækre ud! Mange tak for kommentaren på min blog, det varmer!

  • Emilie Delance

    Mmm mums de ser lækre ud 😀 Tak for opskriften <3

LEAVE A COMMENT