Last call: Januar udsalg

Sale-udsalg

 

Ellos blazer 349 kr // Glitter øreringe 39 kr // Envii bluse 160 kr // Custommade tørklæde 80 kr // Selected bluse 250 kr / Ellos nederdel 279 kr // DAY et taske 479 kr // Silketop look-a-like 84 kr // Silkebukser 87 kr

Hola Chicas, længe siden. Jeg håber, I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg selv har det seneste stykke tid fået overstået alle mine eksaminer, været en lille uge på Gran Canaria for at besøge en af de svenske roommates, jeg havde i USA, og så har jeg haft lidt troubles med bloggen, hvor jeg ikke har haft mulighed for at logge ind, og noget mærkeligt tekst har vist sig, når man har besøgt den. Men det er nu en gang løst!

Nu er det efterhånden også ved at være sidste udkald med januarudsalget, og det betyder at tingene er ekstra billige. 😉 Jeg har samlet et udsnit af de ting, som jeg stadig synes er værd at kigge på. Jeg selv har købt det smukke silke-lignende sæt (og rockede det i byen her i weekenden), og overvejer stærkt at hoppe på den stribede bluse fra Selected, og det blomsterede tørklæde fra Custommade.

Slår man til i dag, kan man også opnå yderligere 50% rabat på Ellos’ udsalg, på deres egne kollektioner, med koden 395704 – så det er bare med at skynde sig at få brændt de sidste gysser på kortet af!

1 Comment

  • Nanna

    Jeg er SÅ VILD med tørklædet!

LEAVE A COMMENT