Månedens sparetip|Husker du din studierabat?

Outfit-blå-læderjakke

Som jeg har nævnt før, køber jeg stort set aldrig tøj eller tilbehør, hvis ikke det er på tilbud, eller jeg har en rabatkode liggende. Bruger man lidt tid på at kigge sig omkring, tror jeg faktisk at de fleste ville blive overraskede over, hvor nemt det er at opstøve rabatkoder til det ene eller det andet.

Finder jeg ikke noget ved et par googlesøgninger, og lidt research for at se om tingene kan købes på en anden side med rabat, tyr jeg som oftest til studierabatterne. Nu skal det nødigt lyde reklame-agtigt, for det er det bestemt ikke, men det er ikke mange steder som ligefrem reklamerer med deres studierabatter (hvorfor egentlig?), og her giver Studiz.dk (som er månedens tip), altså bare det bedste overblik over studierabatter.

De har bl.a. rabatkoder som giver mellem 10-15% rabat på Asos, Na-kd, Gina Tricot, Nelly, Hunkemøller, Nunoo og Nicehair, bare for at nævne nogle af mine yndlings sider. Og så har de altså også samlet lokale rabatter på diverse butikker, barer og caféer. Lad mig bare sige, at du sikkert bliver overrasket over, hvor der er studierabatter at hente. 

Det er også super nemt at få adgang til rabatterne. Det eneste det kræver er, at du logger ind med dit studie log-in.

Husker I at gøre brug af jeres studierabatter? 

Outfit-blå-læderjakke Outfit-blå-læderjakke

LEAVE A COMMENT