Postkort fra Split

Isvaffel-pige-palmer

{Jeg fik den bedste is ever. En kugle med Pina Colada smag, og en med mango sorbet, med mini mangostykker i}

(Et orignal postkort, som er landet lidt sent i postkassen)

Kære læsere,

Nøj hvor jeg bare er overvældet over den her by. Havde aldrig nogensinde forestillet mig, at den var så hyggelig og fantastisk, da vi bestilte rejsen.

Vi bor perfekt (mig og mine veninder). 5 minutters gå-gang fra byens hyggelige markeder, hvor ingen folk presser på, og hvor det stort set er umuligt at prutte priser. Du får virkelig the real deal.. Ikke nok med det, så er byen også fyldt med sjæl – og fyldt med pubcrawls, bare lige for at hoppe over i en helt anden boldgade. Udvalget af pubcrawls kunne til en forveksling minde om noget i Bulgarien, men det passer os fint. Byen er perfekt til alt det en god tøsetur skal indeholde; strand, shopping, fest og farver.

Vi har besøgt Zlatni Rat – en strand der er blevet kåret til Europas 3. bedste. Den var altså virkelig bare lækker! I dag tog vi til en nationalpark og så ‘Krka Waterfalls’, så smukt. Og det gjorde kun oplevelsen bedre, at man måtte bade ved vandfaldet. Det så nemlig endnu smukkere ud, fra det frøperspektiv vi havde, når vi lå og plaskede rundt.

Jeg håber I har det skønt – vi blogges ved. <3

Varme hilsner fra Nanna

Zlatni-Rat{Udsigten over Zlatni Rat – 3. bedste strand i Europa}

Gade-restaurant{Overvej lige en hyggelig gade restaurant. Maden var i øvrigt også god}

Krka-waterfalls{Krka Waterfalls – simpelthen bare så smukt!}

Split-by{En lille smagsprøve på hvor hyggelig Split er}

LEAVE A COMMENT