Shop Leopard-print / Under 350 kr

Leopard-print

Na-kd strik // Zara skjorte // Topshop skjorte // Topshop nederdel // Na-kd kjole

Med de 1300 kroner jeg tillader mig selv at have som lommepenge om måneden, bliver jeg ofte nødt til kigge efter gode tilbud, rabatkoder og generelt gode priser, hvis jeg også vil have pengene til at række til lidt sjov og ballade, og ikke kun tøj. Det er ikke altid lige nemt, men oftest løber det faktisk fint rundt. Derfor tænkte jeg, at jeg vil invitere jer ind i min verden af tøjfund til rimelige priser – måske det også kan hjælpe jer med at spare lidt mere op? 😉

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at leopardprint trender, og jeg elsker det virkelig. Jeg skal ikke kigge længe på nettet, før jeg falder for en ny leo-sag. Jeg har faktisk allerede købt både strik og kjole på ovenstående collage. 🐯

Pssst, både strikken og kjolen fra Na-kd står til lidt mere end 350 kroner, men ved brug af koden “b2s-dk”, sparer du hele 20%, OG får fri fragt (jeg ved dog ikke hvornår den udløber). What’s not to like.

LEAVE A COMMENT