Postkort fra Island

Vandfald-island

{Et af de mange flotte vandfald}

(Lige et orginalt, men noget forsinket, postkort..) 

Kære læsere,

Island er smukkere end smuk. Det er så smukt, at jeg slet ikke kan fatte det. Hver gang vi kommer til et nyt sted, kan jeg slet ikke lade værre med at udbryde et kæmpe “wauw”, efterfulgt af mindst ti “wow”, som mit blik skøjter forbi den vidunderlige natur. Der er virkelig intet billede, der kan fange bare en snært af, hvor vidunderligt det ser ud i virkeligheden, men jeg har nu alligevel valgt at dele lidt med jer. 😉

De sidste to dage har vi kørt rundt og set diverse vandfald, gejsere og Den Blå Lagune. Mens i dag har været noget mere afslappet, da vi bare har tullet rundt i Reykjavik. Mads begynder hans job i aften som cheftræner for en badmintonlejr (egentlig hele hovedårsagen til, at vi tog afsted). Og i overmorgen tager jeg flyet alene hjem til Danmark, da jeg lige har en uges arbejde inden turen går til Split i Kroatien.

Vi blogges ved. <3

Kæmpe knus fra Nanna

Vandfald-natur-island{Den slags smukke natur der kommer strygende forbi, når man kigger ud af vinduet}

Gejser-natur-island{En gejser! (Bonus info: Jeg fik så stort et chok da den kom, at jeg hoppede op, godt jeg holdte knappen i bund 😅)}

Den-blå-lagune-island {Den berømte Blå Lagune}

Natur-island{Et boblende mudderhul}

Vandfald-natur-island{Ved et af de mange vandfald vi så, havde vi muligheden for at komme bagom, og så det fra en helt anden vinkel}

1 Comment

  • Guide|2 dage på Island – Nanna Frederiksen
    november 26, 2018 - 9:09 pm

LEAVE A COMMENT