Fastelavn er mit navn..

I dag havde vi fastelavn på skolen, og da alle skulle klædes ud, mødte jeg op som militær-pige. Efter at vi havde slået katten af tønden (stærke Nanna slog alt ned lige på nær bunden og tre bræder) frådet vi fastelavnsboller, og dum som jeg er spiste jeg tre, sund kost jeg har fået mig. Havde også kun en lille smule kvalme bagefter, så kan jeg sgu lærer det! :p

Det er godt nok også rart endelig at have vinterferie nu, det har jeg virkelig trængt til her på det sidste det sidste, har rendt rundt og været mega træt konstant, men det er vel hvad med får ud af, at man absolut ikke kan finde ud af, at holde sig væk fra et reality program som Paradise. Jeg må prøve at stå imod! Hvordan har I det med Paradise? Er I sprunget i samme fælde som jeg, eller kan I slette ikke udstå det? 🙂

Nu vil jeg smutte afsted til fødselsdag, vi ses kære læsere! God aften og god ferie! 🙂

LEAVE A COMMENT