Back on track

Outfit-grøn-kjole

Outfit-grøn-kjole

// Kjole fra Ellos //

Jeg har gået og tænkt på bloggen længe. Det er trods alt ikke mange indlæg, der er blevet udgivet det sidste år. Det har aldrig været min hensigt at stoppe, for hver gang jeg bruger tid på bloggen, bliver jeg simpelthen så glad indeni. Jeg synes det er det hyggeligste at skrive indlæg, og sidde at redigere billeder.

Men jeg har gået med tanken om, at der skulle ske noget nyt. Ikke at alting skulle ændre sig overvejende meget, men at der skulle ske et eller andet, og dette har jeg gået og tænkt rigtig meget på. Eftersom studie er begyndt at fylde rigtig meget i min hverdag, ikke kun målt på tid, men også i den begrænsede mængde af penge, har jeg tænkt mig, at udvide bloggens horisont lidt. Jeg vil gerne komme med studietips, samt råd og rabatkoder, der kan få SU’en til at række lidt længere. Nu må I endelig ikke tro, at bloggen bliver en udpræget SU-studie blog. Jeg vil stadig blive ved med at blogge, om alt det jeg plejer, men håber også I er friske på lidt nyt 😉.

LEAVE A COMMENT