Sommerferielæsning

Sommerferielæsning- bøger

Sommerferielæsning- bøger Puha, hvor har jeg bare glædet mig til, at have tid til at sidde med hovedet begravet i en bog, som ikke omhandlede studiet. Jovist jeg synes det er rigtig spændende. Der er bare noget lidt andet over at sidde med en bog på dansk, som så endda er skønlitterær.

Når det gælder sommerferielæsning, foretrækker jeg som oftest bøger, hvor kapitlerne ikke er alt for lange, eller til og med er opdelt i sektioner. Så er de nemlig nemme at gå fra og til, hvis man trænger til en dukkert i poolen, eller man pludselig bliver tørstig efter en Pina Colada 😉.

Jeg har her samlet de bøger, jeg bestræber mig på at læse denne sommerferie. Fem forskellige bøger; heriblandt en digtsamling, to korrespondancer, en selvhjælpsbog og en roman. Alle har de det til fælles, at de rent afsnits mæssigt er nemme at gå fra og til.

Følgende indeholder reklamelinks.

The Sun and Her Flowers af Rupi Kaur
Okay, og jeg sagde lige, at jeg havde glædet mig til at læse noget, der ikke var på engelsk. Her har vi altså lige en undtagelse 😬. Jeg har hørt så meget godt om denne digtsamling, som skulle handle om faserne efter et break-up. Fra at man ‘visner’ til man ‘blomstrer’ op igen.

Michal Laudrups tænder af Maise Njor & Camilla Stockmann
Maise Njor er uden tvivl min yndlings forfatter! Og den her bog (som jeg indtil videre har læst halvdelen af), har fået mig til at grine højlydt op til flere gange. Der er tale om en korrespondance i mellem de to forfattere, hvor de får vendt alt mellem himmel og jord i løbet af et 1 år.

Alle veje fører til moR af Maise Njor & Asta-Maja Njor Boisen
Endnu en bog med den gode Maise. Og igen en korrespondance. Denne korrespondance er med hendes 21-årige datter, som flytter til Rom. På bagsiden af bogen står der: “Bogen for alle, der er eller har været barn af en forælder”, så jeg kan garantere dig for, at du ikke står udenfor målgruppen 😉.

Særligt sensitiv – Guiden til det gode liv af Ulla Hinge Thomsen
Ja, jeg har en klar ide om jeg er særligt sensitiv. I stedet for at rende rundt og bruge tid på, at være træt af det, har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil gøre det til min egen styrke. Det håber jeg virkelig, at denne bog kan hjælpe mig lidt med. (Jeg er faktisk begyndt på den, og er ret begejstret!).

Opkald fra en engel af Guillaume Musso
Sidst men ikke mindst, har vi romanen. Denne handler om to personer, der støder sammen i en lufthavn, og fejlagtigt får forbyttet deres telefoner. Da de finder ud af dette, kan de ikke lade værre med at snage i hinandens liv, og pludselig finder de ud af, at deres skæbner er forbundet af en hemmelighed.

Hvilke bøger har I planer om at læse i jeres sommerferie? 🙂

2 Comments

  • Sofie

    Tusind tak for forslag til sommerferielæsning! Ferien er en oplagt mulighed for at fordybe sig i hyggelig litteratur, og det lyder som nogle rigtig gode bøger, som er på din liste.

    • Nanna

      Jeg glæder mig i hvert fald til at lege bognørd nede ved poolen! 😉

LEAVE A COMMENT