Når alting bliver vendt på hovedet – mit år 2017

Looking-at-the-hollywood-sign

Det er aften, den 30. december 2017, dagen før nytårsaften. Den sidste aften i år 2017, hvor hovedet er klart til at tænke over det forgangene år. Når du læser det her, er du sikkert allerede kommet ind i det nye år, og jeg ønsker dig derfor et godt nytår. Jeg håber, du kom ind i det nye år på allerbedste vis.

For mig har det sidste år været fuldstændig crazy. Der er sket ting som jeg aldrig nogensinde havde overvejet ville ske, og mit liv er på mange måder blevet vendt fuldstændig på hovedet. Året startede i USA, faktisk for at være helt præcis i San Fransisco, hvor jeg var på en lille jule/nytårsferie. Jeg gik jo på sprogskole i Santa Barbara, fordi jeg gerne ville blive bedre til engelsk. Jeg gik ud af skolen med det andet bedste niveau, og var overlykkelig, dette gav mig muligheder, jeg aldrig havde turde drømme om, mere til dem senere 😉

Jeg kom hjem fra USA sidst i februar, og ikke længe efter fik jeg job i Starks debitor afdeling, et mega fedt job som lærte mig rigtig meget.

Mine forventninger efter jeg kom hjem fra USA, var i virkeligheden at snuppe et ekstra sabbat år, hvor jeg knoklede løs med at arbejde, for så at tage ud og backpacke i Mexico og på Cuba. Det skete ikke, hvilket ledte mig til stor frustration. Jeg valgte at søge ind på uddannelsen Marketing and Management Communication, en uddannelse hvor alt foregår på engelsk (noget jeg følte mig udrustet til efter mit ophold i USA). Jeg søgte egentlig kun ind, sådan just in case, hvis nu snittet skulle stige – det gjorde det så, og jeg fik en standby plads. Jeg gik hele august og håbede på, at jeg kunne gemme min standby plads til næste år, men den gik sgu ikke.

I stedet for at arbejde på fuldtid og rejse, går jeg nu på uni. Jeg har fået et studierelevant job, som jeg er rigtigt glad for, og jeg er flyttet i en sød lille et værelses lejlighed næsten lige ved Nørreport, og kan nu mærke det stramme SU liv. Jeg fatter det ikke en gang selv. For bare et år siden, havde jeg aldrig troet, at jeg ville sætte mine ben på universitetet, dér kiggede jeg efter markedsførings elevuddannelser – en sjælden race kan jeg vidst roligt sige.

Selvom intet endte som jeg regnede med, og jeg godt kan være træt af, at jeg ikke kom ud at rejse, når studiet presser allermest på, er jeg så glad, for alt det der er sket. Året har også bragt nye venskaber, endnu flere gode minder med dem jeg har kær, og bragt mig endnu tættere på Mads (kæreste-manden), som stadig giver mig kriblende sommerfugle i maven.

Jeg ser nu frem til 2018, og et lidt mere forudsigeligt år. Hvad med dig, har du haft et godt 2017 samt nytår? 

 

LEAVE A COMMENT