En ny frits, og 5 mere…

// 1. Asos // 2. Asos // 3. Asos // 4. Asos //

Nogle alternativer til hvis man er ved at blive træt af den samme gamle hverdags frisure, og virkelig bare trænger til noget nyt. Sådan er jeg begyndt at få det. Jeg er træt af, at mit hår bare skal blive ved med at hænge og se kedeligt ud, selvom at jeg nu synes, jeg ser pænest ud sådan. Der må snart ske noget nyt med det, jeg har brug for noget til afveksling ind i mellem. Derfor leger jeg lidt med tanken om at købe en af disse overstående ting, til lige at gøre lidt ekstra ved fritsen. Især den første fletninge-dims er i mine overvejelser, da den virkelig kan lave nogle ekstremt søde frisurer, er især helt vild med “fletninge-knolden”. Jeg synes i det hele taget, at fletninger er et lille kunstværk i sig selv, den måde hårtotterne kan sno sig om hinanden på og derved lave et så flot look, er da lidt fantastisk. Men måske har jeg det også kun sådan, fordi at jeg selv er en torsk til at flette. 🙂

I har ikke hørt meget til mig den sidste uge, eller i det hele taget den sidste måned, da jeg som før skrevet har så mange ting at se til. Det er til tider rigtig dejligt, og til tider skide stressende. Men min sidste uge er forløbet med lektier som sædvanligt, venindehygge, en masse arbejde, og så skulle jeg egentlig have været til noget makeup konsulation hos Clinigue fredag med to veninder, men desværre ringede de og aflyste det, pga. en træls sygemelding, så det må blive en anden god gang, hvor jeg tænker, at det måske kunne være sjovt at ligge nogle før-, efterbilleder ind? Dog blev fredagen ikke helt dårlig af dette, da jeg så i stedet hen på aftenen tog afsted til noget fest med nogle af drengene, og endte ud med at spise pizza kl. 2 om natten, fordi vi pludselig fik den største pizza-trang, hahaha dødlækkert! 🙂

1 Comment

  • Mia

    hold da op hvor er de FEDE!
    dem tror jeg at jeg vil kigge lidt nærmere på! ser virkelig fedt ud 🙂

    eslublog.blogspot.com

LEAVE A COMMENT