Den store solbrille guide: Hvilke solbriller passer til din ansigtsform?

Solbriller3

Billede herfra.

Er du en af dem, som kan bære alle slags solbriller? Eller er du ligesom jeg, og skal prøve 50 forskellige par, før du finder bare en brille der klær’ dig? Jeg er langt om længe blevet godt og grundigt træt af, at det skal tage mig en halv krig, at finde de rigtige solbriller, og har derfor sat mig for at blive ekspert på området. Så jeg har læst og læst, og laver nu en guide, så du kan se hvilke slags solbriller, du skal gå efter, alt efter hvordan din ansigtsform er. – Og ja, det er bare skide træls, at vi alle ikke kan være med på cat-eye moden, uden at ligne en der er på vej til fastelavn (selvom det ser ud til at være moden i nogle tilfælde).

TIP: Er du i tvivl om, hvilken ansigtsform du har, så stil dig foran et spejl, træk dit hår tilbage i en hestehale, snup en læbestift, eyeliner eller whatever, og tegn omridset af dit ansigt.

KvadratSorte cat-eyes // Guld cat-eyes // Leo cat-eyes // Ovale med perler // Sorte cat-eyes

Kvadratisk ansigtform
Med en kvadratisk ansigtform skal du gå efter ovale solbriller eller den populære cat-eyesolbrille. Skråner brillen øverst vil den få dit kæbeparti til at fremstå smallere.

RektangelBurgundy firkantede // Sølv pilotbriller // Firkantede leo // Firkantede grå leo // Pilotbriller med spejlglas

Rektangulært
Er dit ansigt rektangulært, skal du finde et par solbriller, som passer med dit ansigts bredde. Derfor er det en god ide at vælge en lidt større brille, enten ovre i pilot-genren eller nogle firkantede, hvor stængerne er placeret midt på stellet. Er stængerne placeret lavt på stellet, vil det resultere i, at dit ansigt bliver trukket nedad og fremstår meget langt.

RundSorte glimmer briller //Firkantede leo // Rektangulære leo // Hvide briller // Sort/leo briller

Rund
Har du et rundt ansigt, skal du gå efter nogle store solbriller i enten en firkantet- eller rektangulærform. Det perfekte valg ville være nogle briller, hvor stænglerne er placeret højt, da dette vil få dit ansigt til at syne længere og smallere.Oval2

Marmor solbriller // “Diamant” solbriller // Orange solbriller // Bordeaux solbriller // Sorte rektangulære

Oval
Har du et ovalt ansigt, er det dig jeg er mega misundelig på – for så er du nemlig typen, der kan bære stort set alle slags solbriller… Skal du dog se ekstra lækker ud, hedder retningslinjerne: Rektangulære eller sommerfugleformede solbriller som passer med dit ansigts bredde. Men who cares? Du kan bære det hele! – Skal vi bytte ansigtsform?

Hjerte

Leo cat-eyes // Brune cat-eyes // Sorte ovale // Lyserøde cat-eyes // Runde sorte

Hjerte
Med et hjerteformet ansigt skal du kigge efter solbriller i bløde former, det kan være cat-eyes, sommerfugleformede eller en rundelig facon. Generelt vil det have en god effekt, at vælge nogle med nedadgående linjer, da det vil blødgøre det ellers meget spidse linjer i ansigtet.

LEAVE A COMMENT