Weekend vibes

Morgenmad-i-sommerhus

Jaaa, endelig står weekenden for døren. Jeg har sådan glædet mig efter en travl og lang uge. Nogle gange er weekenden virkelig grunden til, at man kan blive ved med at holde hovedet koldt.

I får lige nogle hyggelige stemningsbilleder fra sidste weekend, som jeg tilbragte i sommerhus sammen med mine veninder fra 10. klasse. Det var simpelthen så skønt, at komme til nogle lidt mere afslappede omgivelser og trække stikket ud. Som I kan se blev det til en smuk solnedgang, sammenkrølning på sofaen i hyggestrik og fedtet hår og en masse lækre måltider.
Denne weekend starter knapt så afslappet med en bytur, endda den første vilde af slagsen efter jeg er kommet hjem – så det bliver heller ikke helt så dårligt. 😉

Hvad skal I lave i weekenden? Ønsker jer alle en god én af slagsen <3

solnedgang-i-sommerhussofa-hygge-i-sommerhus

LEAVE A COMMENT