I min #brusekabine

I-min-brusekabine-shampoo-balsam

Et kig tasken, et i make-up pungen og måske et ind i toiletskabet? Jeg elsker, når andre deler ud af, hvad de gemmer diverse steder, jeg er skide nysgerrig, og nogle gange støder man også på et ting eller to, man måske selv lige har brug for, uden man sådan lige vidste det… Jeg starter dermed fra dags dato en føljeton kaldt “I min #etellerandet”, til alle dem der er nogle ligeså store nysgerrigpinde, som jeg selv er.

Utraditionelt viser jeg i dag frem, hvad der gemmer sig i min brusekabine. Så kan vi gemme det traditionelle til lidt senere 😉

  • 3 in 1 exfoliating cream cleanser – Denne lille dimmerdut er på ingen måder normalt at finde i min brusekabine, men eftersom min hage i øjeblikket har et hav af up-coming bumser, og jeg tilfældigvis faldt over tre prøver på den i en af mine propfyldte kasser, tænkte jeg why not, så dette produkt er altså “på prøve”.
  • Intimsæbe – Der behøves vidst ikke at blive sagt så meget, jeg skal jo være ren down there..
  • ShaveSafe barberskum – Denne barberskum er gaven til dig, der er ofre for de røde ucharmerende knopper, der kan komme efter barbaring. Så er det sagt, dette er virkelig et produkt, jeg vil anbefale til alle!
  • Redken Extreme shampoo og balsam – Når det kommer til varmeprodukter, er jeg på ingen måde god ved mit hår. Jeg er så at sige slave af både hårtørrer og glattejern, og mit hår bliver da heller ikke gladere af, at jeg afbleger det i ny og næ. Fordi jeg denne djævel imod hår, har denne serie fra Redken været min helt store lifesaver. Efter jeg begyndte at bruge denne serie, begyndte mit hår virkelig at blive godt, og min frisør klipper langt fra så meget af af gangen, som der blev gjort før, jeg brugte den – og det er jo lækkert, når man gerne vil have længere hår 😉
  • Venus Embrace skraber – Lad mig bare sige, at dette er den eneste skraber jeg har brugt, hvor jeg ikke har skåret mig selv halvt ihjel, hver gang jeg bruger den.
  • Random shower gel – Af en eller anden grund, går jeg ikke vanvittigt meget op i, hvilken shower gel jeg bruger. Jeg går blot efter princippet “den billigste er den bedste” (hvilket også kan være nødvendigt, med nogle af de vaner jeg har). Men skal jeg forkæle mig selv, kan jeg godt finde på, at lægge et besøg forbi Yves Rocher og købe shower gel med duft af  (reklame links:) kirsebærblomster eller brombær.

LEAVE A COMMENT