Giv mig sommer og sol!

 

 

Pathp

Nøøøj hvor jeg dog bare savner sol og sommer! Bare det at kunne rende rundt i shorts og en t-shirt, glæder jeg mig helt ekstremt til igen.

Disse billeder er taget sidste år på Rhodos, hvor jeg havde nogle skønne varme dage. Desværre skal jeg ikke ud at rejse igen i år, det er noget værre lort. Synes allerede, at det er helt deprimerende at tænke på, her for tiden er det bare som om at vejret bliver dårligere og dårligere, det er simpelthen så bidende koldt! Men hvis man skal se lidt positivt på det, går jeg i hvert fald ikke glip af noget af det der sker herhjemme, hvis der altså overhovedet kommer til at ske noget… Har I allerede planlagt at rejse nogle spænende steder hen? 🙂

1 Comment

  • Anne

    Uhhh ja, lad der snart komme sommer og sol!
    Du har virkelig også en fin blog, jeg følger dig nu via bloglovin’ 😉

    Knus Anne – byanneh.blogspot.com

LEAVE A COMMENT