Video: Sådan ser livet i Californien ud

Palmer-kyst-Santa-Barbara

Så er det biograf tid! For at give et lidt mere levende indblik i mit nuværede “Cali-liv”, har jeg, siden jeg satte mine ben på amerikansk jord, optaget nogle små videoklips. Videoen indeholder både levende paradisiske billeder af Santa Barbara, en smule fra vores tur til LA, spas fra Halloween og en masse andet godt (hvis du spørger mig). Lad mig endelig hører fra jer, hvis I kunne tænke jer en part to, eller hvis I finder videoen komplet uinteressant! Enjoy! 🙂

2 Comments

 • Kristine Andersen

  Hej Nanna
  Wow en flot video, ser ud som om du har det mega fedt! 😀 Glæder mig så meget til at komme derover til Januar
  Kom endelig med en part to ;D

  • Nanna

   Det har jeg virkelig også! Du kan tro, at du har noget at glæde dig til! Glæder mig til at hilse på dig 🙂

LEAVE A COMMENT