Inspirerende

Jeg synes virkelig, at der er et eller andet inspirerende over dette billede. Det ser så fint ud med den flotte mintgrønne neglelak, de sort prikkede transparrent  handsker og ringen udenover dem. Jeg må dog erkende, at selvom jeg virkelig synes at det ser skide godt ud, ville det ikke være noget jeg selv kunne finde på gøre, grundet at jeg nok ville føle mig lidt som en fra cirkus. 😉

Lige pt. er jeg helt smadret og træt, hele dagen i går brugt jeg på at gøre rent og rydde op, om aftenen stod den på fest, og i dag fortsatte jeg igen med oprydningen. Sidder nu og roder med en fysikrapport ,der skal være færdig til på torsdag, dumme mig “orkede” selvfølgelig ikke lige at afsætte noget tid i juleferien til at få den skrevet, så nu skal jeg bruge min kostbare weekend på den, spørg mig om jeg gider….

1 Comment

  • Josephine

    Det ser rigtig fint ud! Megt Blair Waldorf over det 😉

    stylebyjosephine.blogspot.com

LEAVE A COMMENT