Et livstegn fra Santa Barbara

{ Udsigt over Santa Barbara }

{ Den smukke kyst }

{ Vores nabolag }

Så, jeg tænkte det var på tide med et lille livstegn her fra Santa Barbara. Jeg ELSKER det allerede, og kan slet ikke forstå, at jeg skal leve i dette paradis de næste fem måneder. Jeg har valgt at dele indlægget op i små sektioner, for at gøre det lidt mere overskueligt, da jeg har pænt meget at fortælle.

Flyturen
Alt der kunne gå galt på flyturen, gik galt. Mit fly fra Frankfurt blev aflyst, og jeg blev indlogeret på et hotel natten over. Flyselskabet var meget dårlige til, at få tacklet situtationen på en god måde, og der var derfor en masse forvirring. Det var virkelig et held at jeg endte med at finde hotellet, vi skulle sove på.
Da jeg ankom til San Francisco var vi forsinkede, og jeg nåede desværre ikke mit fly til Santa Barbara. Jeg prøvede at søge hjælp i lufthavnen, men det var som om alle egentlig var lidt ligeglade med, at jeg havde mistet mit fly. Fortvivlet rendte jeg rundt i denne kæmpe store lufthavn, for at finde United Airlines service disk, indtil der kom en mand forbi og kunne se, jeg var helt ude af den. Jeg var selvfølge på vej hen i den stik modsatte ende, så han fulgte mig hen til service disken, og efterfølgende den gate jeg skulle flyve fra, så sødt! Det var virkelig en tur, der kostede både sved og tårer.

Familie
Jeg bor hos en familie fra Mexico (hvilket betyder lækkert mexicansk mad, og forhåbentlig knapt så burgere), som har taget fire piger og to drenge ind til sig. Jeg har det helt fantastisk med de to af pigerne, og har faktisk gået med dem + en stor gruppe af andre studerene de sidste tre dage. Vi har vores egen indgang i baghaven, og har faktisk vores egen lille del af huset. Her har vi et værelse med to køjesenge, et langt bord hvor vi kan lægge make up, alt for lidt skabsplads (to skabe vi skal deles om, hvor der kun kan hænge tøj, samt to små hylder hver) et badeværelse, køleskab og mikrobølgeovn, samt en masse mad, da vi selv skal sørge for vores egen morgenmad. Om aftenen spiser vi mad inde hos familien, hvor de øser op på vores tallerkner,  hvilket må siges at være lidt af en kulturforskel.

Skolen
Jeg er allerede rigtig glad for skolen, og synes dagene i skolen flyver afsted. Det er sandsynligvis nok fordi jeg lige er startet, men man har vel lov at håbe på at det fortsætter, for jeg kan virkelig godt lide deres undervisningsmetoder. Alle folk på skolen er simpelthen så åbne, og man snakker med nye mennesker stort set hver dag. Det er så fedt! Eksempelvis bare da jeg gik i en butik, kom en pige fra en af mine klasser hen til mig, og lige pludselig stod vi en gruppe på 4 og snakkede. Jeg føler, jeg allerede er blevet en del bedre, og jeg er også allerede begyndt at tænke på engelsk ind i mellem, det er SÅ mærkeligt!

4 Comments

 • kathrine johansen

  Det lyder virkelig spændende og fedt! Det er godt nok et stort skridt af tage, ville jeg nok aldrig kunne. Det er sejt gået!

  God fredag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Nanna

   Det er det virkelig også! Men jeg må sige, at det godt nok også, har krævet meget mod at tage afsted. Hav en dejlig dag 🙂

 • Kristine Andersen

  Hej Nanna
  Skal selv til Santa Barbara med EF til januar i 5 måneder og er ret nervøs for det, men glæder mig også. Glæder mig dog endnu mere, når du skriver at du har det godt og allerede føler, at du er blevet bedre. Bliv endelig ved med at opdatere om din tur 🙂
  Havde du booket dit fly igennem EF?

  • Nanna

   Hej Kristine, jeg kan godt love dig for, at du har noget at glæde dig til! Jeg var også meget nervøs, men der er slet ikke noget at være nervøs over! 🙂
   Jeg havde booket mit fly selv. Du må endelig skrive når du er her, så kan vi lige få hilst på hinanden 😉

LEAVE A COMMENT