Giv mig det outfit!

Nelly halsring // H&M sko // Lindex T-shirt // Saddler bælte // River Island jeans //

Jeg ville elske at iføre mig dette lækre sæt tøj i morgen, jeg føler simpelthen at jeg står i en kæmpe tøjkrise hver dag, trods et skab fyldt med okay meget tøj. Sagen er bare den, at halvdelen af det tøj jeg har, bruger jeg aldrig, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at smide det væk. Nogle der kender til det? Jeg har i hvert fald aftalt med mig selv, at jeg skal begynde at blive bedre til at købe lidt flere ting ala. basis, da jeg nok ville kunne holde lidt længere tid på dem, men fuck hvor jeg dog er dårlig til det.

Jeg lovede i mandags, at der rigtig skulle begyndes at blive blogget igen, men så kom der alligevel endnu et par dages stilhed, det skyldes at der i tirsdags skete en meget personlig ting, som jeg ikke vil komme nærmere ind på, som rørte mig meget dybt, så mit humør har ikke lige været tiptop de sidste dage, men jeg prøver at holde mig selv oppe. 🙂

 

2 Comments

  • Mia

    iih hvor er det en LÆKKER top!! 🙂

    eslublog.blogspot.com

    • Nanna

      Ja, den er virkelig lækker! 🙂

LEAVE A COMMENT