Brænder jeg mit perfekte liv af? – Mine tanker om at flytte til USA

Santa Barbara

Billede taget herfra.

Der er nu under en måned til, at jeg flytter fem måneder til USA (læs mere om min rejse her). Og selvom verdens fedeste oplevelse venter mig, er det efterhånden ikke mere kun med glæde, jeg tager af sted på denne rejse. Det er med blandede følelser. Der er sket meget, på det år der er gået, siden jeg bestilte denne rejse. Jeg er gået fra at være en halvtrist deprimeret teenager, der bare skulle være god til alt det jeg var dårlig til, og have alt det jeg ikke havde, til nu at have alt jeg ønsker. Jeg har fået en kæreste, tilfredsstillende karakterer i skolen og langt om længe et stort set smertefrit ben, jeg er i høj grad blevet opmærksom på, hvor heldig jeg er med mine veninder, min familie – faktisk i det hele taget hvor heldig jeg er med mit liv. Jeg føler, at jeg skal til at rejse væk fra mit perfekte liv, og sætter det hele på spil, blot i håb om at gøre det en tand mere perfekt, fordi jeg vil gøre mit knapt så gode engelsk perfekt, så det også kan passe ind i mit perfekte liv, så jeg kan få et perfekt drømmejob. Men det er i virkeligheden gået op for mig, at jeg slet ikke behøver mere, så længe jeg har alt det, som jeg har lige nu, for ikke en eneste ting af det vil jeg miste.

Men samtidig glæder jeg mig også. Jeg glæder mig til at lære engelsk, for det har på mange måder været en kæmpe drøm og et mål for mig, at kunne snakke helt flydende. Jeg glæder mig til at opleve en helt ny kultur og opleve det store USA på alle tænkelige måder. På mange måder er dette mit livs rejse. Jeg har altid drømt om at rejse jorden tynd, og dette er jo første step. Det bliver jo for vildt det her!!

Jeg går praktisktalt rundt med konstante PMS-skiftende tanker og følelser om, hvorvidt jeg brænder det perfekte liv af, eller tænder lyset for mine drømme. Og jeg ved, at jeg allerede føler noget nyt i morgen.

3 Comments

 • Camilla

  Hvor er det godt skrevet, smukke! Og don’t worry – “dit perfekte liv” herhjemme i lille DK, venter dig stadig, når du kommer hjem igen. Det bliver helt sikkert en fantastisk og uforglemmelig tur, det er jeg slet ikke i tvivl om. Om 5 måneder når du står i Danmark igen, så vil du blot være flere erfaringer rigere, og du vil ikke kunne forstå, hvorfor du overhovedet betvivlede dét <3 Jeg ønsker dig den aller bedste tur, og jeg glæder mig til at følge den med dig – og til at se dig igen om 5 måneder!

  • Nanna

   Åh sødeste Camilla! Sikke en dejlig besked at få, blev helt rørt, 1000 tak! <3

 • Det omvendte kulturchok – Nanna Frederiksen
  marts 16, 2017 - 11:53 am

LEAVE A COMMENT