Ny i job!

Så er det tid til at sige hej til min nye “uniform”, og et halv dårligt billed. 😉 I dag var jeg nemlig på arbejde på første dag i Super Best. Jeg var til en lille jobsamtale i onsdags, og fik jobbet med det samme. Jeg må sige, at kassen i Super Best godt nok er en del mere indviklet ind i Spar, men i Spar er det selvfølgelig også en disk, jeg står bag. Men her var der bare dobbelt op på knapper i kassen, og mange flere ting som jeg skulle tage hensyn til, så jeg blev op til flere gange helt forvirret, men jeg lærer det jo nok som tiden går. Jeg arbejder i øvrigt stadig i Spar, men jeg kunne bare godt tænke mig lidt flere kroner på lommen, så et ekstra job var jo nødvendigt. 🙂

Jeg har helt oprigtigt været rigtig ked af, at jeg ikke rigtig har blogget den sidste uges tid. Jeg har bare haft så mange aftaler, og ting jeg skulle tage hensyn til, så bloggen desværre blev nød til at blive sat lidt på standby. Meeen, nu skulle jeg vidst være helt klar til en masse blogning igen.

 

LEAVE A COMMENT