Studenterkjoler

Studenterkjole

Nu er der ikke længe til.. Jeg knokler med oplæsning, selvom jeg egentlig mest af alt bare har lyst til at dase i den varme sommersol og smide bøgerne på hylden. Og da især efter min computer også brændte sammen –  hvor uheldig har man lige lov til at være? Men men men, drivkraften er der stadig, og jeg glæder mig mere end noget andet til at danse rundt i flotte hvide kjoler med hue på. Jeg har derfor også brugt lidt tid på at gennemsøge nettet for kjoler, selvom jeg allerede forberedte mig sidste år, ved at købe et par stykker i hvid – men man kan vel aldrig være forberedt godt nok 😉

Asos kjole // BA&SH kjole // Zara kjole // First and I kjole //

2 Comments

  • Catja

    Vildt god inspiration! Har du link til den sidste kjole, fra First and I, jeg kan ikke finde den nogle steder ?

    • Nanna

      Da indlægget er efterhånden er et par år gammelt, tror jeg desværre ikke, at du stadig kan købe den på en webshop. 🙁 Men du kan prøve at kigge på trendsales, måske du kan have heldet med dig, og finde den brugt dér 🙂

LEAVE A COMMENT