Snake clutch

I dag var jeg inde i byen efter skole med nogle tøser, vi var på McD og så shoppede vi lidt. Jeg fandt denne clutch inde i Pieces til sølle 50 kr., og er du gal, hvor er jeg glad for den! Jeg synes, at den er så fin med dens flotte slangeskind. Den er virkelig mig!

Mine terminsprøver er gået fint ind til videre. Jeg var meget overrasket over, hvor en god følelse jeg havde efter mit skriftlig tysk, selvom min hjerne godt nok blokerede fuldstændig af i starten pga. nervøsitet. I matematik gik det fremragende, borset fra at der var en opgave i problemregning, som jeg var fuldstændig lost i, og jeg plejer ellers at være skide god til matematik, typisk at der lige skal komme sådan en lorte opgave. Men heldigvis var jeg ikke den eneste, som var tabt bag en vogn. I dag stod den på diktat og læseprøve, ikke ligefrem noget af det værste, det er jo noget af det, vi har lavet mest af. 🙂

2 Comments

 • Mia

  KOM HiD!
  hold op hvor er den fed!
  jeg er helt vild med slangeskind! det er SÅ fint 🙂

  eslublog.blogspot.com

  • Nanna

   Ja, der er virkelig et eller andet over det slangeskind! 🙂

LEAVE A COMMENT