Lige nu…

…spiser jeg kanelsnegle og drikker cafelatte. Denne weekend er gået med fest fredag, hygge med de gamle svømmepiger lørdag, og i dag afslapning og den helt store forberedelse til terminsprøve. Jeg skal op i skriftlig tysk i morgen, så jeg har siddet og terpet en masse tyskgrammatik, og sat en masse postit’s i mine bøger, så det er nemmere at finde de gode grammatiksider under prøven. Jeg må indrømme at jeg er ret nervøs, selvom tysk egentlig er et ret godt fag for mig, jeg holder i hvert fald mere af det, end jeg gør med engelsk. Men helt normal er man vidst heller, ikke hvis man ikke er nervøs. 🙂 Har I lavet noget spændende i weekenden? Er der også nogle af jer der snart skal have terminsprøver?

Er ked af at jeg ikke har blogget så meget i denne uge, men vi har desværre en del problemer med vores netværk her hjemme.. 🙁

2 Comments

  • Mie

    De kanelsnegle ser rimelig lækre ud!!! 🙂

    • Nanna

      De var godt nok også lækre! 🙂

LEAVE A COMMENT