Black and simple

Black-outfit

Bluse H&M // Bukser Zara // Sko Angulus // Clutch Gina Tricot

Sort og simpelt, det var sådan jeg var klædt i søndags, da jeg var til den hyggeligste og lækreste fødselsdagsbrunch hos min veninde. Sort er min all time favorit farve, fordi den kan matches op med alt, og fordi jeg godt synes man kan skabe et lækkert og klassisk look ved at være “all black” uden at det bliver kedeligt, selvom nogle måske ikke vil mene dette. 🙂

Nu vil jeg springe ned under dynen, og pleje min rustne hals med en kop varm te med honning, læse lidt blogindlæg og ellers bare hygge resten af aftenen. 🙂

5 Comments

 • Katrine Ringbæk

  Så fint et outfit! Jeg er helt vild med bukserne, dem må jeg holde øje med 🙂

  Katrine
  //http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  • Nanna

   Er virkelig også glad for dem, de er så lækre og så behagelige på en gang 🙂

 • Katrine Guldbæk

  Skønt outfit og virkelig smuk bluse 🙂

 • Karoline

  Pænt outfit hvad er det for et armbånd du har på ? 🙂

  • Nanna

   Tak Karoline, armbåndet er fra Marc Jacobs 🙂

LEAVE A COMMENT