3 fede instashops

Instashop1

Jeg  er virkelig begejstret for Cornelia Whitt, hvor man kan købe de lækreste pelskraver samt pelsringe. Jeg er især begejstret for pelskraverne, og kunne virkelig godt tænke mig en, jeg kan varme mig med her i den kolde vintertid.  Kraverne koster 500 kroner, og ringene koster 100, hvilket er nogle vildt gode priser, hvis du spørger mig. Hos esl.lynggaard sælger de de flotteste kjoler i et hav af forskellige farver. Kjolerne er i “limited stock”, så hvis man køber en kjole her, er man man næsten sikker på, at veninden ikke tropper op i den samme, hvilket er lidt cool. 😉 Priserne ligger på omkring de 500 kroner. Vil man have et look-a-like Anni Lu armbånd, er det crise_K man skal handle hos. Siden er spækket med smykker, og er især velegnet, hvis man trænger til en ordentlig omgang arm candy, da priserne ligger i et lag, hvor man kan få meget for pengene. 🙂

1 Comment

  • Mathilde Baand

    Jeg har også kigget på de fine armbånd fra crise_K, de er så smukke!

LEAVE A COMMENT