A corner of my room

Indretning-værelse-hjørne

Det er ikke tit, at jeg viser jer noget af mit værelse, hvilket måske i bund og grund er fordi, jeg aldrig føler det bliver færdigt. Der er hele tiden en lille nipsting, jeg gerne vil have, hvis ikke det er fordi, at jeg har lyst til at rykke lidt rundt eller noget helt tredje. Og det værste af det hele er næsten, at jeg sjældent får købt alle tingene (okay, big surprise, hvis jeg gjorde det, havde jeg været millionær, og været nødt til at have et ekstra værelse som opbevaringsrum til mine skiftende tendenser), og at jeg også sjældent får taget mig sammen til at rykke rundt, det hele forgår kun i hovedet.

Nå, men inden jeg kommer til at lyde som en doven skid eller en fattigrøv… Dette er mit lille smukseringshjørne, hvor jeg gør mig klar hver dag. Vognen gemmer nemlig på alt min makeup, og de fleste af de produkter jeg ellers bruger. Hvad synes I om det? 🙂 Jeg har nemlig lige rykket lidt rundt i det (LOL) 😉

5 Comments

 • sophie

  Det ser super godt ud – elsker skamlen 🙂

  • Nanna

   Tak Sophie 🙂

 • Kirsten Thulesen

  Det er sindsygt godt ud – er helt vild med din indretning!
  Jeg er også lidt forelsket i den fine skammel .. 🙂

  Venlig Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  • Nanna

   Mange tak – Skamlen var også bare julegave ønske number 1 sidste år, er simpelthen så glad for den. 🙂

 • Karoline

  Hvor ser det fint ud Nanna !! 🙂

LEAVE A COMMENT