Kuren mod bumser, Clinique

Jeg har før, helt tilbage til da jeg startede min blog, blogget om hvad jeg gjorde for at holde min hud så ren som muligt. Jeg har siden da fundet nogle meget bedre produkter, nemlig disse fra Clinique. Det er et rensesæt bestående af tre produkter; noget renseskum som man vasker ansigtet i, noget ala en skin tonic og en ansigts creme. Det skal bruges hver dag både morgen og aften. Jeg selv kunne allerede se en lille forskel på min hud efter en uge, men det stoppede ikke bare dér, for efter et par uger til var der endnu større fremgang.

Jeg har brugt disse produkter i lidt over en måned nu, og som I kan hører har jeg langt fra fortrudt det, de har virkelig gjort gavn for mig. Når man snakker om kuren mod bumser, kan det hele jo også bare være et tilfælde, det kunne jo godt have været, at jeg helt tilfældigvis alligevel ville få en mindre urenhud, men jeg vælger at tro på det, da jeg kender en anden som også hurtigt mærkede en forskel på sin hud efter at bruge disse produkter.

Jeg vil selv anbefale at bruge en god ansigts creme efter Clinique-produkterne er tørret ind i huden, da de også virker ret udtørrende for huden. Jeg bruger også stadig selv en Basiron bagefter, hvilket jeg har gjort i mange år efterhånden, Basiron har bare altid virket for mig.

Jeg ved godt at Clinique ikke er det billigste, men det kan virkelig betale sig, hvis man gerne vil have noget som virker. 🙂

4 Comments

 • Mia

  Hvor er det en fin blog du har! 🙂
  følger dig nu og håber du måske ville gøre det samme?
  Du er i hvert faldt meget velkommen til at kigge på min blog også! 🙂

  eslublog.blogspot.com

  • Nanna

   Mange tak, jeg skal nok også lige tage et kig på din blog. 🙂

 • Mette

  Fedt at du har fundet noget der virker for dig. Det har jeg endnu ikke 🙁 Jeg døjer også med uren hud ret ofte, men da jeg var til kosmetolog sagde hun at det simpelthen var fordi min hud var tør. Siden da har jeg købt en masse fugtgivende produkter, men ser nu ikke den store forskel 🙁

  • Nanna

   Jeg har godt hørt, at tør hud kan føre til mere urenhud. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om du har gjort det, men jeg har læst, at man skal massere cremen ind i huden, for at det kan give den bedste effekt. Jeg har også selv prøvet at gøre det, hvor jeg synes at det hjalp en smule. 🙂

LEAVE A COMMENT