Colorful jackets

Colorful-jackets

Rød Meotine jakke // Blå Ganni jakke // Grøn Selected jakke // Grøn Zara Jakke // Rød Gipsy jakke

Helt ærligt, jeg er in love, og synes bare at farvede jakker er for lækre! De giver bare et lækkert udtryk som en normal sort jakke ikke kan hamle op med – om de så er røde, blå eller grønne! Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod, at have en lille regnbueskala af jakker hængene hjemme hos mig. Hvad siger I, er I også bare totalt in? 🙂

Dagen i dag står for mit vedkommende i lektiernes tegn (øv bøv), inden jeg senere skal ind og se, hvor min veninde for eftertiden skal bo, hun har nemlig i dag overtaget et lækkert byhus – åååh gid det var mig, der var så heldig!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

4 Comments

 • Amalie Fernande

  Er helt vild med den grønne ruskindsjakke fra Zara! Det kunne bestemt være lækkert med lidt farve til afveksling 😀

  http://www.amaliefernande.dk

  • Nanna

   Den er også helt vildt laber, og efter min mening en af de lækreste farver man kan iføre sig på denne årstid – dertil er prisen jo rigtig god! 😀

 • Sara

  Hejsa. Ved godt dette indlæg er gammelt, men er på jagt efter en grøn læderjakke og har fundet den fra zara på Trendsales. Sælger er bare i tvivl om det er ægte læder, så vil høre om du kan svare på det?

  • Nanna

   Fedt at du har fundet den – den er simpelthen så lækker! 🙂 Men jeg ved desværre ikke om den er i ægte læder eller ej, kan sælger ikke kigge i det mærke der typisk sidder i siden inde i jakken?

LEAVE A COMMENT