Den gamle by

Den-gamle-by

I går var jeg på en hyggelig tur i Væksthusene og i Den gamle by (ja, jeg er rigtig ved at være turist i egen by) sammen med min dejlige momse og lillesøs. Jeg har altid, lige siden jeg var helt lille, været helt vild med den gamle by. Jeg synes at det er et vildt hyggeligt sted, og virkelig spændende og inspirerende at blive taget tilbage til gammel tid.Da vi havde vandret rundt i et stykke tid, tog vi et smut ind på Konditoriet, hvor vi fik en gammeldags kringle og lidt økologisk saft, for at køle lidt ned i den hedende varme der nu var. Og inden vi tog hjem, skulle vi også lige forbi bageren, som sælger verdens bedste vaniljekranse – I må virkelig ikke komme i Den gamle by uden at smage dem! 🙂

Har I prøvet at være i Den gamle by, og hvad synes I om den? 🙂

1 Comment

  • Louise

    Virkelig flotte billeder 🙂

    Louise // Liiivelife.blogspot.dk

LEAVE A COMMENT