5 ting jeg skal nå inden ferien slutter

Væksthusene

Nu er der snart ikke meget mere end en uge tilbage af min sommerferie. Øv altså, hvor er den bare gået alt for hurtig. Så hurtig at jeg slet ikke har nået at lave alle de ting jeg ville:

1 Bage dounuts. Jeg elsker dounuts, og har længe gerne ville prøve at bage dem, så nu skal det altså snart ske! 🙂

2 Læse anden bind i Fifty shades of Grey færdig. Har det med kun at læse i ferierne, fordi jeg ikke kan overskue også at læse bøger, når jeg begynder i skole igen og har alt mulig lektielæsning, derfor er det altså ret vigtigt, at jeg bliver færdig. Jeg skulle nødigt bruge over et år, som jeg endte med at gøre med den første…

3 Ryde op i mit tøj. Har virkelig brug for at komme af med noget, mit skab er proppet til renden, og jeg er begyndt at låne bøjler af min søster. Må være kold og kynisk (haha, tro på at jeg kan).

4 Lave et par fotobøger fra mine ferier. Elsker at sidde med en bog, hvor jeg kan bladre igennem alle minderne.

5 Købe en læderjakke. Har før reklameret med hvilken læderjakke jeg drømmer om i mine basis-mangler. Den endte jeg så med at bestille hjem for et par uger siden. Jakken var flot, men jeg var ikke flot med den. Så nu må jeg lede videre. Kender I nogle fede?

Ps. har I nogensinde set min søde lille pelsven Bertha? Hun er efterhånden begyndt at blive en maskot på min “my story” med hendes søde ansigt. 🙂

1 Comment

LEAVE A COMMENT