Mit værelse er ved at blive invaderet af kaktusser

Kaktus

Seriøst. Jeg er blevet SÅ vild med kaktusser, og er inden for den seneste tid blevet helt kaktus-ficeret. Jeg kan virkelig ikke få nok af dem, og forstiller mig allerede en kaktus her og dér (og allevegne) inde på mit værelse. Mit bud er, at jeg ender ud med at bo i en miniversion af væksthusene – men det er vel også meget hyggeligt, er det ikke? 😉

Hvad synes I om kaktusser? Er I ligeså skudt i låget som jeg? 🙂

 

4 Comments

 • Sarah

  Jeg elsker elsker elsker kaktusser, det bringer mig til et varme og mere ødet sted hen! Elsker din blog nanni! <3 <3

  • Nanna

   Mange tak søde <3

 • emma //http://byekk.blogspot.d

  Jeg troede aldrig vil jeg blive en kaktus-kinda-girl
  meeen der bor nu allerede 4 hos mig, og jeg må nok indrømme at de bare er fine evig og altid! det er jo ikke fordi de lige pludselig dør, hvis man glemmer dem 😀

  xoxo Emma
  http://byekk.blogspot.dk

  • Nanna

   Ja, det er næsten noget af det bedste at de ikke hele tiden skal vandes! Jeg er nemlig fuldstændig elendig til at passe blomster, det falder mig først ind, at de skal vandes, når de er ved at visne… :p

LEAVE A COMMENT