Hverdagsglimt

Hverdags-glimt

Jeg elsker instagram til evig tid, og kan bruge oceaner af timer på at kigge rundt derinde. Jeg synes simpelthen, at det er sådan en god inspirationskilde, og dertil skide hyggeligt at se folks små hverdagsglimt. Ovenfor ser I nogle af mine små hverdagsglimt fra de sidste par uger. Skulle I være interesserede i at se flere, kan I altid følge mig på @nannafrederiksen.

I må ellers have jer en fantastisk søndag! Jeg selv har lavet en masse lortepligter, men kan nu se frem til en hyggelig afslutning på dagen, med min søde veninde, hvor vi skal spise god mad og i bio og se Bridgent (er virkelig spændt på den film ! ) senere. 🙂

 

3 Comments

 • emma

  Er virkelig fan af hvordan du har sat dit indlæg op!
  fed måde at fortælle, hvad du har oplevet på det sidste :-p

  http://byekk.blogspot.dk

  • Nanna

   Tak skal du have, det er jeg rigtig glad for at du synes! 🙂

 • Camilla Julie

  Hvor ser det bare ud til at du har hygget dig på det sidste 🙂
  Super fint indlæg!

  http://camillajulie.dk/

LEAVE A COMMENT