Brillelook 2015 // Bag om kulissen

Brillelook2015

For et par uger siden fik jeg jo æren af at være med til at style Jonas til hans semifinalebillede til brillelook 2015, som I så her forleden. Vi gik efter det casual look, hvilket jeg synes lykkedes meget godt, og som før sagt, så synes jeg også bare at billedet blev skide godt. 😀 Anyway tænkte at det kunne være meget sjovt for jer at se lidt billeder “bag om kulissen”. 🙂

Vi håber virkelig på jeres stemmer, så vi kan få muligheden for at få den unikke og fantastiske oplevelse og komme til Tanzania. Personligt vil det være den fedeste oplevelse for mig at vinde turen til Tanzania – Jeg synes simpelthen, at det er så spændende at opleve andre kulturer, og især at få et indblik i hvordan andre mennesker lever, og hvilket livssyn de har. Så på denne måde vil turen til Tanzania være noget af en drømmerejse for mig, og når man så samtidig kan være med til at gøre en forskel, går det hele helt sikkert op i en højere enhed. 🙂

I kan stemme på Jonas lige her, og hjertens tak til jer der gør det !

1 Comment

  • emma //http://byekk.blogspot.d

    Virkelig fed ide, at tage os med om bagved kulissen 😉
    og hvor er din styling god 😀

    xoxo Emma /http://byekk.blogspot.dk

LEAVE A COMMENT