3 hårtips til ferien

3-hårtips-til-ferien

 

Det er noget af det bedste at rejse til de varme lande og bruge en hel ferie på at slappe af og solbade. Men når det så er sagt, er det også lidt af en fælde for håret, som nemlig hurtigt kan gå hen og blive slidt pga. sol og klorvand. Her er mine 3 hårtips til ferien:

1. Brug hårkur i stedet for balsam. Håret tørrer meget hurtigere ud, når man render rundt ude i den skarpe sol, hvilket betyder, at det har brug for mere fugt. Derfor skifter jeg altid min balsam ud med en hårkur, når jeg er på ferie.

2. Kérastase Soleil Aqua Seal, som er en creme til håret der bl.a. er vandafvisende, og derfor beskytter håret for det klorvand der er i poolen, som håret heller ikke har særlig godt af. Dertil beskytter den også hårfarven, hvis man farver hår.

3. Små rejsebeholdere. Det er jo bare skidesmart at hælde ens produkter i mindre beholdere, så man kan bruge vægten til endnu mere tøj (end man sikkert har brug for). 😀

4 Comments

 • Linnea A. Petersen

  Uhh super gode råd!
  Jeg synes produktet fra Kérastase lyder helt fantastisk! Jeg skal ikke ud og rejse i år, men jeg vil uden tvivl huske det!! Kérastase laver super gode produkter.

  Kram, http://www.ahmfashion.blogspot.com

  • Nanna

   Ja, det er et lidt smart produkt! 🙂

 • emma

  Sikke nogle fine tips 😉
  har faktisk aldrig tænkt over at bruge hårkur frem for balsam, men det vil jeg da klart gøre fremover 😉

  http://byekk.blogspot.dk

  • Nanna

   Synes jeg klart du skal gøre, det er så lækkert for håret! 🙂

LEAVE A COMMENT