Brillelook 2015 // Blogger style challenge

Blogger Style Challange - Louis Nielsen

Som I ved, er jeg jo en af de 12 udvalgte bloggere i Louis Nielsens brillelook 2015. Hertil var første opgave for os 12 bloggere “blogger style challenge”, hvor vi alle har fået til opgave at style et par selvvalgte briller fra Bruuns Bazar, samt en grå t-shirt fra Bruuns Bazar og dertil style vores hår med lækre Gun-Britt Coiffure produkter. Jeg valgte at lave min styling enkel, men med favorit læderbukser og en blazer, så det enkelte look absolut ikke for kedeligt. 🙂

Jeg er virkelig fuldstændig vild med brillerne, jeg synes simpelthen de er så flotte, og får helt lyst til at rende rundt med dem hele tiden, det er lidt fedt, at man bare kan tage dem på, og få et lidt anderledes look end man er vant til. 😀

T-shirt Bruuns Bazar // Blazer H&M // Bukser Zara // Sko Zara // Taske Black Lily // Briller Bruuns Bazar

 

4 Comments

 • Julie Degn

  Sejt outfit! Bukserne er så fine 🙂
  Held og lykke med konkurrencen!

  Julie / http://www.figursyet.dk

  • Nanna

   Mange tak skal du have! 🙂

 • Maria Hoffbeck

  Flot som du har stilet de bestemt seje briller 🙂
  Jeg elsker den slags blogger udfordringer og synes du har gjort det godt i dit valg af outfit, det står flot til brillerne og at du har gjort det lidt mere enkelt, får også brillerne til bedre at fremstå smukt 🙂
  Super flotte bukser og taske.
  Nyd weekenden 🙂

  • Nanna

   Det er jeg glad for at du synes, mange tak 🙂

LEAVE A COMMENT