All leather..

Læder-outfit

 

..eller i hvert fald t-shirten og jeansene, som for øvrigt er nye. Vidste I godt at man kunne få Dr. Denim i læder? Nej, heller ikke jeg indtil for en uge siden, og jeg måtte da straks bestille dem hjem, for jeg er måske verdens støste fan af Dr. Denim, jeg tror slet ikke at der findes andre bukser, der er så behagelige, og samtidig sidder så godt! De kan købes her, hvis du er ligeså meget in love, eller har lyst til at blive det.

I øjeblikket er jeg ved at blive fuldstændig paf, jeg flytter mine ting, uden jeg overhovedet kan huske, at jeg har flyttet dem, og jeg havde lovet min mor at tage nogle krus med ind i stuen til te, hvilket jeg heller ikke en gang kan huske.. Jeg er skæmt. Jeg tror virkelig at det er SRO’en der trykker på nogle mærkelig stressknapper i min hjerne – godt det snart er ovre! 

T-shirt Gestuz // jeans Dr. Denim // cardigan Vila // Taske H&M

2 Comments

LEAVE A COMMENT