Partisaner tørklæde

Partisanertørklæde-sainttropez

Normalt er jeg ikke “tørklæde-typen”, og bruger tørklæder megetmeget sjældent, hvis ikke der er tale om et kæmpe striktørklæde til jakken, MEN det her tørklæde kunne godt lære mig at blive en “tørklæde-tøs” uden jakke (og måske holde mig væk fra et par forkølelser). Jeg synes det er så lækkert, og så minder det mig en lille smule, om de partisaner tørklæder jeg rendte rundt med da jeg var lille, og de også var rigtig in. Ha ha haaa, gode tider. Anyway tørklædet er fra Saint Tropez og købt her, hvis det skulle have interesse. 🙂

2 Comments

  • Hosannah

    elsker partisaner i alle former, tørklæde, bluser, kjoler osv.. Den tørklæde er ihvertfald lækkert! Så fedt!

    • Nanna

      Også jeg! Kunne godt gå hen og gå helt amok i partisaner-sager, men tror mit næste partisaner køb må være et lækker Cecilie Copenhagen sæt 😀

LEAVE A COMMENT