Hvis jeg skulle sende en tanke..

Send en tanke

 

  • Hvis jeg skulle sende en tanke til en veninde, ville jeg sende et gavekort, så vi kunne gå på café og hyggesnakke sammen.
  • Til min far ville jeg sende en æske chokolade, fordi jeg ved hvor meget, han elsker søde sager.
  • Skulle jeg sende en tanke til min søster, ville jeg sende et gavekort til Nicehair.dk, fordi jeg ikke kender nogen anden, som er så glad for makeup og hårprodukter.
  • Min mormor ville jeg sende en STOR buket blomster til, for hun eeeelsker blomster.
  • Til min mor ville jeg sende et gavekort til en omgang wellness, så hun kunne blive forkælet godt og grundigt og komme væk fra alle hverdagens travle tanker.

Vi glemmer så tit at sætte ordentlig pris på hinanden og sige ordentligt tak. Men på hjemmesiden Sendentanke.dk gør de det en del lettere, selv i den travle hverdag. Her kan man nemlig sende en tanke i form af ovenstående ting og mange flere, ved hjælp af deres hjemmeside eller mens man er på farten via. deres app, og på den måde sende lidt ekstra glæde til sine nærmeste.

Jeg er selv helt vild med deres koncept, for jeg kunne sagtens blive bedre til, at huske og sige tak eller bare sende en enkelt sød tanke.

Hvis I skulle sende en tanke, hvem skulle det så være til, og hvad skulle det være? 🙂                                                        .

Skrevet i samarbejde med Sendentanke.dk

 

1 Comment

LEAVE A COMMENT