En smagsprøve på nytårs-dresset

Her får I lige en betté smagsprøve på nytårs-dresset i morgen. Kan I måske gætte, hvilken kjole jeg valgte at købe udfra de fire valget stod i mellem? 🙂

Jeg har valgt at køre et lidt sort-sølv-look, det er egentlig ikke noget nyt for mig at køre det look, da det er det jeg bruger mest, fordi det er så meget mig. Jeg tænker, at jeg vil prøve at lege lidt med nogle forskellige sølvøjenskygger.

Jeg har også for første gang nogensinde valgt at kaste mig ud i nogle falske øjenvipper, jeg er lidt spændt på, at se hvordan det kommer til at se ud. Jeg er bange for, at det bliver for overdrevet, da jeg har okay lange vipper i forvejen, så jeg regner med lige at prøve at tage dem på her en gang på aftenen, for både at se hvordan det kommer til at se ud, og for at lære og sætte dem ordenligt, så jeg ikke står i en kæmpe krise i morgen.

LEAVE A COMMENT